O femeie din Salonta a ajuns la spital, luni, în urma unui accident produs pe o stradă din municipiu şi provocat de un orădean în vârstă de 61 ani. Acesta a oprit maşina în afara părţii carosabile şi nu s-a asigurat în momentul în care a deschis portiera stânga față, acroșând-o pe femeia care circula regulamentar pe o bicicletă.

Potrivit unui comunicat transmis, marţi, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, accidentul rutier a fost semnalat prin numărul de urgenţă 112 la ora 10.02. 

În timp ce se afla într-un autoturism oprit în afara părții carosabile, pe strada Bocskai István din municipiul Salonta, șoferul „nu s-a asigurat în momentul în care a deschis portiera stânga față și a acroșat cu ea o femeie de 63 de ani, din Salonta, care se deplasa pe o bicicletă, pe strada Bocskai István", se arată în informare.

În urma impactului, biciclista a căzut pe şosea, suferind multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea. 

Ancheta în caz este continuată de olițiștii Biroului Rutier Salonta sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Salonta.