O persoană a murit iar alte patru au fost rănite, marţi, într-un accident rutier produs pe DN 1, în apropierea localităţii Lugaşu de Jos şi provocat de un bărbat de 66 ani care a intrat într-o intersecţie fără să se asigure.

Potrivit agentului principal Ioana Lascău, ofiţer de presă în cadrul Biroul de presă al Poliţiei Bihor, evenimentul rutier s-a produs în jurul prânzului.

„Un bărbat de 66 ani din localitatea Urvind, conducea un autoturism pe drumul uzinal Cheile Lugaşului, iar la intrarea pe DN1 nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus de un bărbat de 34 ani din Oradea”, a declarat agentul principal Ioana Lascău.

În urma impactului, şoferul primului autoturism a suferit leziuni grave şi a murit la scurt timp după ce a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul clinic judeţean Oradea.

Soţia şoferului, o femeie de 60 ani care era pasageră în autoturism, a suferit un traumatism cranio-cerebral şi a fost internată pe Secţia de Neuro Chirurgie.

Şoferul celui de-al doilea autoturism, soţia şi copilul de 5 luni al acestuia au scăpat cu leziuni mai uşoare. „Va rămâne internat doar copilul, pentru supraveghere”, a declarat pentru BIHOREANUL dr Béres Zsolt, purtătorul de cuvânt al SMURD Bihor.