Un camion şi un autoturism s-au izbit pe DN1, în Tileagd, accidentul fiind unul mortal. În ciuda manevrelor de resuscitare, șoferul autoturismului a murit la fața locului. 

„Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, a fost declarat decesul conducătorului autoturismului (un bărbat de 72 de ani din comuna Tileagd, județul Bihor) la fața locului”, a transmis ofiţerul de presă al Poliţiei Bihor, agentul-şef Alin Laza.

Accidentul rutier a fost anunţat la ora 14.37, prin numărul de urgenţă 112. Când au ajuns echipajele la fața locului, șoferul mașinii era inconștient. 

Conform sursei citate, joi după amiaza, traficul rutier în zonă se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, dirijat de poliţişti, agenţii rutieri estimând că circulaţia va reveni la normal în jurul orei 16. 

„Polițiștii rutieri urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier", a mai declarat ofiţerul de presă al Poliţiei Bihor. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!