Un bărbat în vârstă de 36 ani din Oradea s-a ales cu dosar penal în urma unui accident rutier pe care l-a provocat pe strada Splaiul Crişanei din municipiu, băut la volanul unui Hyundai.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul-şef Alina Fărcuţa, evenimentul rutier s-a produs miercuri seară, în jurul orei 23.30. 

"Şoferul, în trimp ce conducea un autoturism pe strada Splaiul Crişanei, a acroşat un indicator rutier, un stâlp de iluminat public şi un copac", a explicat comisarul-şef Fărcuţa.

Din fotografiile transmise de un cititor al BIHOREANULUI se vede că impactul a fost atât de puternic încât maşina a rămas fără o roată şi cu partea din faţă complet distrusă. 

Şoferul, în schimb, a fost norocos, căci a scăpat teafăr. Însă testul făcut la faţa locului de poliţişti cu aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 0,65 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

"Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, iar poliţiştii rutieri au întocmit dosar penal în cauză pentru conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice", a mai spus Fărcuţa. 

Cercetările în caz sunt supravegheate de un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!