Sportivul bihorean Raul Sînza, liderul echipei naţionale de juniori a României şi component al echipei orădene CarCover Racing Team, va încheia sezonul 2017 mai devreme decât ar fi crezut.

În timpul unui antrenament, sportivul a căzut şi a suferit o fractură comunitivă la clavicula stângă. A fost internat de urgenţă şi în următoarea zi a fost operat, medicii intervenind chirurgical cu placa mulată şi 6 şuruburi.

Deşi va lipsi de la startul ultimei etape din Cupa Naţională a României, Raul Sînza nu are motive de îngrijorare în privinţa clasamentului. Diferenţa dintre orădean şi ocupantul locului II, Alexandru Belgiu (Dinamo BikeXpert) este de peste 40 de puncte şi, astfel, nu mai poate fi ajuns.

"Mai devreme sau mai târziu, accidentele se întâmplă. Partea bună, să zicem aşa, este că nu s-a întâmplat mai repede şi am putut să-mi realizez obiectivele pentru anul acesta, am câştigat campionatul naţional, am obţinut locul III pentru România la Campionatele Balcanice şi am fost singurul junior care a reprezentat România la Campionatele Europene", a declarat Raul Sînza, care a avut în 2017 cel mai bun sezon din carieră. "Sper să revin cât mai repede", a mai adăugat sportivul orădean.