Două evenimente rutiere s-au produs, joi, în decurs de 20 minute, pe strada Tudor Vladimirescu din Oradea. Primul a avut ca victimă un pieton, acroşat de un autoturism în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni, eveniment anunţat pe numărul de urgenţă 112 la ora 15.45.

"Cercetările nu s-au finalizat, nu s-au stabilit circumstanţele în care s-a produs accidentul rutier", a declarat BIHOREANULUI purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Victima, o femeie în vârstă de 30 ani din Sântion, a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Judeţean din Oradea cu leziuni uşoare. "S-a ales cu contuzie de şold drept, contuzie de umăr drept şi de antebraţ drept. După finalizarea investigaţiilor medicale va pleca acasă, va primi tratament la domiciliu", a declarat purtătorul de cuvânt al SMURD-UPU BIhor, dr. Dacian Juca. 

La ora 16.09, poliţiştii erau anunţaţi despre un alt incident produs pe aceeaşi stradă. La 200 de metri de trecerea de pietoni unde s-a produs accidentul, o şoferiţă a pierdut controlul autoturismului care s-a izbit de o conductă de gaz şi a spart-o.

"La locul evenimentului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de cercetare chimică care i-a sprijinit pe specialiştii Distrigaz, veniţi să repare conducta. Nu a fost pericol de explozie", a declarat maiorul Horia Cheregi, purtător de cuvânt al ISU Crişana. 

Până la finalizarea lucrărilor, circulaţia a fost deviată. "Traficul s-a reluat după mai puţin de o jumătate de oră. În prezent circulaţia se desfăşoară normal", a declarat comisarul Dinu.