Accidentul produs miercuri după-amiaza, pe DN76, lângă Rieni a fost provocat de un tânăr de 19 ani din comuna Finiş. Aşa reiese din investigaţiile efectuate la faţa locului de poliţiştii rutieri din Beiuş şi Ştei, care susţin că tânărul a lovit o maşină care circula din sens opus pentru că a pierdut controlul direcţiei într-o curbă la stânga şi a intrat cu maşina pe contrasens. 

Potrivit unei informări transmise pe marginea cazului, joi, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, accidentul rutier a fost semnalat prin numărul de urgenţă 112 la ora 17.00.

Tânărul din Finiş conducea înspre Ştei când, "într-o curbă la stânga, în condiții de carosabil umed, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație și ar fi intrat in coliziune cu un autoturism, condus regulamentar, din sens opus, de o femeie de 39 de ani, din comuna Tărcaia", se arată în comunicat. 

În urma accidentului rutier, atât femeia care conducea cel de-al doilea autoturism, cât și un tânăr, de 16 ani, din comuna Tărcaia, pasager în același vehicul, au suferit leziuni pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Tânărul din Finiş a fost testat preliminar de poliţiştii rutieri și cu aparatura drugtest, rezultatul fiind de asemenea negativ.

Cercetările în caz sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier Beiuş, pentru vătămare corporală din culpă. Ancheta se desfăşoară sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!