Şoferul maşinii care a căzut, duminică seară, într-o groapă adâncă din şantierul la pasajul subteran de pe Bulevardul Magheru era băut când s-a petrecut accidentul. Tânărul încerca să dea cu spatele când a căzut în şanţul de mari dimensiuni, după cum au stabilit poliţiştii rutieri la faţa locului.

"Este vorba despre un bărbat de 32 de ani din Oradea, care a circulat pe strada Libertăţii, apoi a intrat în Parcul Traian şi a pătruns pe o porţiune de drum care era închisă circulaţiei pentru că se executau lucrări. Văzând că e blocat, acesta a efectuat manevra de mers înapoi, nu s-a asigurat corspunzător şi a căzut în şanţ", a explicat, luni, BIHOREANULUI, comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

După cum BIHOREANUL a mai scris, maşina a aterizat cu roţile în sus într-o groapă săpată pentru relocarea conductelor de canalizare, în spatele stâlpilor foraţi la pasajul subteran care va fi construit în zonă.

Evenimentul, petrecut în jurul orei 23.03, a fost fără victime, din fericire. Însă şoferul s-a ales cu dosar penal.

"În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest s-a constatat că acesta prezenta o concentraţie alcoolică de 0,58 mg / litru alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi a fost întocmit dosar penal", a mai precizat Alina Fărcuţa.

Luni dimineaţă, la ora transmiterii acestei ştiri, maşina era încă în șanț, iar în jur, muncitorii lucrau la șantierul pasajului subteran.

UPDATE:

Până la urmă mașina a fost repusă pe roți după ora 10. În ciuda poziției în care a căzut mașina, la prima vedere, aceasta nu părea foarte avariată.