După primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii bihoreni au constatat că teribilul accident de pe DN76 din a doua zi de Crăciun s-a produs după ce un șofer în vârstă de 40 de ani a intrat cu mașina - un Volkswagen - pe contrasens și astfel s-a izbit de un Audi care era condus regulamentar de un tânăr de 28 de ani. Șoferul primei mașini a trebuit descarcerat de pompieri și a ajuns la UPU „în stare critică”.

„Pe 26 decembrie anul curent, în jurul orei 15.15, pe DN76 între municipiul Beiuș și localitatea Drăgănești, un bărbat de 40 de ani din comuna Pietroasa, în timp ce conducea un autoturism, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 28 de ani din comuna Drăgănești”, a precizat la solicitarea BIHOREANULUI comisarul-șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor. 

Accidentul s-a soldat cu trei victime. „În urma accidentului, bărbatul de 40 de ani care conducea primul autoturism a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital. De asemenea, bărbatul de 28 de ani care conducea al doilea autoturism și o femeie de 28 de ani din Beiuș, pasageră a sa, au suferit leziuni ușoare pentru îngrijirea cărora au fost, de asemenea, transportați la spital”, a mai precizat reprezentanta IPJ Bihor.

Polițiștii Biroului Rutier Beiuș continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Așa cum BIHOREANUL a scris, bărbatul de 40 de ani din Pietroasa a fost scos dintre fiarele mașinii de către echipajele de descarcerare ale ISU Crișana. El a ajuns luni după amiaza la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean din Oradea „în stare critică”, suferind, printre alte răni, un traumatism cranian sever, conform dr. Hadrian Borcea, șeful UPU SMURD Bihor. 

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!