Noua echipă de volei masculin a oraşului, ACS Pro Volley, s-a descurcat destul de bine şi la cel de-al doilea turneu din seria vestică a Diviziei A2, turneu pe care l-a organizat în weekend, în perioada 25-27 noiembrie, la sala de sport a Colegiului Naţional „Onisifor Ghibu”.

Din cele trei partide susţinute, elevii antrenorului Daniel Todoran au reuşit să-şi adjudece două, exact cum a izbutit şi la primul turneu, de la Arad.

Ca urmare, după două turnee, ACS Pro Volley Oradea ocupă locul 2, cu 4 victorii din 6 jocuri, fiind devansată doar de echipa CS UV Timişoara.

În primul joc de la turneul din sala de sport a Colegiului Naţional „Onisifor Ghibu”, voleibaliştii orădeni s-au duelat cu cei de la SCM Zalău (vezi galeria cu imagini din această partidă), pe care au reuşit să-i învingă cu scorul de 3-1.

Apoi, acelaşi rezultat l-au obţinut jucătorii de la ACS Pro Volley şi a doua zi, cu CS Oţelul Roşu.

Duminică, însă, în ultima etapă, trupa orădeană a întâlnit echipa timişoreană CS UV, formaţie care s-a impus clar cu scorul de 3-0 şi care şi-a consolidat prima poziţie a ierarhiei. De menţionat că echipa timişoreană şi-a adjudecat toate meciurile de la Oradea cu scorul de 3-0. Tot cu 3-0 s-a impus şi SCM Zalău în disputa cu CS Oțelul Roșu.

„A fost un turneu reușit, prin atingerea unor obiective clare de omogenizare a echipei şi a jocului.
Băieții s-au ridicat la nivelul așteptărilor, izbutind un joc frumos, cu faze clare și reușite frumoase în execuții”, a declarat, la final, antrenorul echipei bihorene, Daniel Todoran, mulțumind tuturor celor care au făcut posibilă victoria.

La acest turneu, tehnicianul de la ACS Pro Volley Oradea a avut la dispoziţie următorul lot de jucători: Lung Emanuel (căpitan), Abrudan Moisa, Drăgan George, Pusta David, Miclăuș Geany, Ilies Raul, Știop Liviu, Pușcaș Vlad, Ghiulan Darius, Popa Sergiu (de LPS Bihorul), Ciatau Darius (LPS), Croitoru Bogdan (LPS), Holhoş Adrian - libero şi Bot Ruben.

Cu această ocazie, pe lângă Ruben Bot şi Darius Ghiulan, care au debutat în Divizia A2 la turneul de la Arad, au debutat la nivel de seniori şi Sergiu Popa, Bogdan Croitoru şi Liviu Ştiop.
În clasament, după primele două turnee, CS UV Timişoara are 18 puncte, ACS Pro Volley Oradea 12 puncte, SCM Zalău - 3 puncte, CS Oţelul Roşu - 3 puncte, iar CS Provolei Arad - niciun punct.

Următorul turneu va avea loc la Oţelul Roşu, în luna ianuarie, însă, conform regulamentului de desfăşurare a competiţiei, echipa orădeană nu va participa.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!