După premierea celorlalte campioane, ACS CAO 1910 Oradea şi AS Gloria Beiuş, a venit rândul echipei ACS Slovan Valea Cerului pentru premierea în condiţii speciale, pentru câştigarea campionatului Ligii a V-a, Seria 1.

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Bihor a organizat o mică festivitate, la care au luat parte Ioan Merka (preşedintele clubului ACS Slovan Valea Cerului), Zeno Bundea, Adrian Merka, Gheorghe Rusu (director competiţii AJF Bihor) şi Radu Bitea (preşedintele AJF Bihor).

Cu acest prilej, conducerea AJF a oferit cupa, tricourile de campioni, mai multe mingi, medaliile şi diplomele cuvenite formaţiei care în sezoul precedent a câştigat una dintre cele două serii ale campionatului Ligii a V-a.

"Este o oază de bucurie într-un fotbal parcă uitat şi ignorat. Felicitări campionilor de la ACS Slovan Valea Cerului. Să sperăm că întâlnirile care rezonează fotbalului să se mute pe terenul de joc, acolo unde le este locul", au transmis conducătorii AJF Bihor, într-un comunicat.

Din cauza situaţiei pandemice, festivităţile de premiere ale echipelor câştigătoare în competiţiile organizate de AJF Bihor în sezonul precedent au fost amânate.