În pofida informaţiilor conform cărora ar fi vrut să fie reprimită în PDL, de unde a plecat anul trecut, preşedinta executivă a PSD Oradea, Adelina Coste, a ţinut să se prezinte într-o conferinţă de presă, joi, pentru a anunţa că rămâne fidelă valorilor social-democrate şi că va fi şi mai activă alături de noii săi colegi.

Concret, Coste a afirmat că "vom face o echipă cu care vom merge în judeţ" pentru a promova în rândul tinerilor, în cadrul campaniei "Viaţa europeană la ţară", elaborarea proiectelor cu care aceştia ar putea primi bani de la Uniunea Europeană.

"Vom avea întâlniri în toate comunele unde vor fi tineri interesaţi să acceseze fonduri europene, indiferent de culoarea politică a primarilor. Dorim ca în continuare Bihorul să fie pe primul loc în accesarea de fonduri europene", a spus preşedintele executiv al PSD Oradea.

De asemenea, Adelina Coste a afirmat că doreşte, tot împreună cu colegii din PSD, "promovarea produselor tradiţionale româneşti" în rândul bihorenilor, munca efectivă la aceste proiecte urmând să fie începută săptămâna viitoare, când va trimite primăriilor comunale oferte pentru organizarea de întâlniri cu cei interesaţi.