În această perioadă, Oradea este casa vedetelor. Sosită în orașul de pe Crișul Repede pentru filmările producției „21 de rubini”, actrița italiană Elisabetta Pellini a ieșit la petrecere cu Cătălin Botezatu, la Ambasador, în seara în care pe scenă a urcat Antonia. 

Elisabetta Pellini a publicat pe Instagram o serie de imagini cu petrecerea, inclusiv cu o parte din concertul Antoniei pe scena orădeană. De asemenea, atât actrița, cât și apropiații ei au publicat pe aceeași rețea clipuri în care Elisabetta Pellini primește o serie de cadouri din partea lui Botezatu și a brandurilor cu care acesta colaborează. 

Amintim că designerul Cătălin Botezatu petrece destul de mult timp în Oradea în ultima perioadă, colaborând în diferite proiecte de lifestyle cu Marius Molan, deținătorul unei agenții de manechine, și spunând că nu exclude să se stabilească aici. 

Cu un palmares de numeroase seriale, scurtmetraje și lungmetraje, în special produse în Italia, Elisabetta Pellini a ajuns la Oradea zilele trecute, publicând încă de la început mici clipuri cu centrul urbei, despre care a spus că este „cel mai frumos oraș din România”. 

Filmul „21 de rubini”, care se turnează zilele acestea în Oradea, face o radiografie a României post-decembriste, văzută prin ochii preotului orădean Ciprian Mega. Populat cu primari, foști securiști, politicieni și clerici, toți mai mult sau mai puțin corupți, scenariul nu diferă mult de viață. 

În această perioadă, producția i-a adus la Oradea pe Anthony Delon, Elisabetta Pellini, Dana Rogoz, Daniel Buzdugan, Corina Moise și alții, iar săptămâna viitoare este așteptată sosirea celebrului Mickey Rourke, care va juca, la rându-i, în „21 de rubini”. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!