Universitatea din Oradea a anunțat că are disponibile, pentru sesiunea de admitere din septembrie, 104 locuri fără taxă pentru studii de masterat, a anunțat, luni, instituția de învățământ superior.

De asemenea, cele 15 facultăți orădene scot la concurs, la acest nivel de școlarizare, peste o mie de locuri cu taxă.

„Programele de master oferite de Universitatea din Oradea vin în completarea studiilor de licență, permițând absolvenților să acumuleze 120 de credite suplimentare, astfel încât să atingă un total de minimum 300 de credite ECTS. Aceste studii avansate nu doar că deschid uși către oportunități profesionale și poziții de leadership, dar și conferă absolvenților drepturi profesionale complete, recunoscute în toate țările Uniunii Europene”, a informat Universitatea din Oradea.

UO nu a comunicat care sunt programele de studii cu locuri libere fără taxă scoase la concurs și, deocamdată, o listă a lor nu se regăsește nici pe site-ul instituției. Cei interesați trebuie să urmărească site-urile facultăților orădene.

Pe de altă parte, la Universitatea din Oradea va începe admiterea de toamnă și la studii de licență, unde sunt disponibile 205 locuri bugetate, 90 locuri bugetate pentru românii din afara țării și aproape o mie de locuri cu taxă.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!