Un adolescent în vârstă de 15 ani din Oradea a fost jefuit, duminică seara, în timp ce se afla pe strada Sovata din municipiu. Tâlharul, care i-a luat banii şi telefonul mobil, a fost prins o zi mai târziu şi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Băiatul a fost atacat duminică, în jurul orei 19, iar tâlharul i-a luat cei 100 lei pe care îi avea la el şi telefonul mobil, paguba fiind estimată de poliţişti la 950 de lei.

Tâlharul a fost prins de poliţiştii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei Oradea. Este un tânăr în vârstă de 16 ani, tot din Oradea, care a fost reţinut luni pentru 24 ore, sub acuzaţia de tâlhărie. Marţi, el a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei, cu propunere de arestare preventivă.

"Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea procurorului și a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile", a transmis marţi Biroul de presă al Poliţiei Bihor, într-o informare pe marginea cazului. Măsura preventivă dispusă mai poate fi contestată la Tribunalul Bihor.

Cercetările în caz sunt continuate de polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei Oradea, care au reuşit să recupereze până acum telefonul mobil furat de tâlhar.

Ancheta se desfășoară sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!