Staţiunea Băile Felix a găzduit sâmbătă întrecerile unei competiţii de alergare la care au putut participa atât cei mici, cât şi cei mari, într-un spirit al sărbătorilor de iarnă.

Startul şi sosirea cursei a avut loc pe platoul unde este organizat Târgul de Crăciun, pe acorduri de muzică specifică acestei perioade.

Crosul Moş Nicolae, organizat de Asociaţia de Promovare a Turismului în staţiunile Băile Felix şi Băile 1 Mai, s-a desfăşurat pe două trasee, unul rezervat adulţilor, în lungime de 1 500 m, iar celălalt pentru copii, de 800 m.

Cei peste 50 de concurenţi au alergat pe trotuar, pe traseul bine definit de către organizatori.

La final, toţii copiii participanţi au fost premiaţi, iar dintre adulţi au fost premiați doar primii trei, atât la masculin, cât şi la feminin.

În concursul rezervat copiilor, la feminin, pe primul loc s-a clasat Ema Dărăban, cronometrată în 7 minute, 42 de secunde şi 21 de sutimi, în timp ce pe locul II a terminat Lara Patricia Cherman, iar pe poziţia a III-a, Ema Buza.

La copii masculin, primul a fost Felix Boţa, care a parcurs traseul de 800 m în 7 minute, 11 secunde şi 11 sutimi. Pe locul II a sosit Rareş Buza, iar pe poziţia a III-a, Mihai Spătariu.

Concursul adulţilor, care a avut un traseu de 1 500 m, a fost câştigat la feminin de Alexa Manolescu, cronometrată în timpul de 14:16:84 minute. Pe locul II a terminat Mariana Bulucz, iar pe poziţia a III-a, Sintia Lincar.

La masculin, învingător a fost Otto Ungvari, cu un timp de 11:07:36 minute. Pe locul II s-a clasat Ştefan Kabodi, iar pe locul III, Claudiu Toth.

Pentru că temperatura a fost destul de scăzută, organizatorii le-au oferit tuturor celor prezenţi ceai gratuit, iar copiii au avut ocazia să treacă şi pe la Căsuţa Moşului, unde fiecare a primit câte un cadou.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!