După Cupa Unirii de la Iaşi şi amicalul câştigat la Zalău cu campioana Sălajului, multipla campioană a judeţului Bihor la minifotbal, AEK Oradea, participă în acest weekend la Craiova, la o nouă competiţie. Este vorba despre un turneu numit "Cupa Flux Arena Craiova", care în perioada 5-7 martie va reuni 24 de echipe din ţară.

"Sunt prezente echipe puternice din România, începând cu campioana en-titre Nova Vita, continuând cu Boromir, Extratereştii şi şapte echipe din Bucureşti. Noi ne pregătim pentru reluarea competiţiilor oficiale şi am transferat trei internaţionali, care au crescut foarte mult nivelul echipei. Consider că ne-am întărit în această perioadă", a declarat Spiros Baltsavias, managerul echipei AEK Oradea, înaintea deplasării.

În ceea ce priveşte transferurile, după triplul campion european Mircea Popa "Ciucă", care a debutat în meciul de la Zalău, AEK Oradea i-a mai transferat în această perioadă şi pe golgheterul Andrei Nemiţanu (câştigător de Champions League şi cel mai bun jucător din România în 2018) şi Gabriel Drăguş. Ambii sunt componenţi ai lotului naţional şi vin de la MAV Timişoara.

Alături de aceştia, la turneul de la Craiova au mai făcut deplasarea pentru AEK Oradea şi: Răzvan Egri, Cristian Andor, Andrei Ferik, Marius Balogh, Adrian Micaş, Vlad Daina şi Adrian Iova.

La "Cupa Flux Arena Craiova", AEK Oradea face parte din Grupa A, alături de echipele Boromir Râmnicu Vâlcea şi JC Concept Bucureşti.

În total sunt opt grupe, iar primele două din fiecare grupă se vor califica pentru optimile de finală.

Pe de altă parte, conducerea clubului orădean informează că la Baza AEK, de lângă Arabesque, au fost date în folosinţă două terenuri de tenis cu piciorul (fotbal-tenis). Ele pot fi închiriate sunând la numărul de telefon 0729.351.276.