Formaţia de minifotbal AEK Oradea, cea care este campioana en-titre a ţării, dar şi vicecampioana europeană în exerciţiu, participă în acest sfârşit de săptămână la un turneu la Craiova, competiţie care este dotată cu Cupa Flux Arena 2022.

Turneul, care a ajuns deja la ediţia a IV-a, reuneşte la start nu mai puţin de 20 de echipe, multe dintre ele fiind medaliate pe plan intern şi internaţional.

Echipa orădeană este principalul cap de serie şi a fost repartizată în Grupa E, alături de formaţiile La Maria & Ion Bucureşti, Bella Venezia Craiova şi Ary & Robby Buftea.

"Este un turneu puternic de pregătire cu multe echipe de top, în special din sud. Vrem să ne reacomodăm cu competiţia în perspectiva reluării campionatului judeţean, unde AEK Oradea este pe locul 1 cu trei puncte avans. La Craiova, ne dorim să avem jocuri cât mai reuşite şi o clasare cât mai bună", a declarat Spiros Baltsavias, managerul clubului AEK Oradea.

La competiţia craioveană, AEK participă cu un lot format preponderent din bihoreni. Ultima achiziţie pentru campioana României o constituie Norbert Gyori, jucător în vârstă de 22 de ani, venit de la Liberty. Nu vor mai juca însă pentru AEK Oradea Paulevici şi Plopeanu, jucători care au ales alte echipe.

Primul joc la turneul de la Craiova pentru AEK va avea loc vineri seară, cu începere de la ora 21.30, în compania celor de la Ary & Robby Buftea. Celelelte două partide din grupă se vor desfăşura sâmbătă, de la ora 13.30, cu Bella Venezia, iar de la ora 7.30, cu La Maria & Ion.