Direcția de Asistență Socială Oradea (DASO) continuă programul Agenda Familiei, prin care părinții au ocazia să vorbească cu specialiști despre probleme ce țin de relația cu copiii lor. Următoarea întâlnire va avea loc pe 23 octombrie, de la ora 16.30, la sediul DASO (strada Primăriei nr. 42), și va avea ca temă „Strategii în provocările parentingului”.

„«Meseria» de părinte fiind o ocupație full-time, este dificil să analizăm obiectiv propriile strategii folosite. În cadrul seminarului de săptămâna viitoare, vom dezbate împreună metodele prin care  puteți să-i ajutați pe copii să ajungă la adevăratul lor potențial, să creați o relație mai bună cu copilul dumneavoastră sau să gestionați conflictele dintre frați”, a anunțat DASO.

Părinții vor dezbate aceste probleme cu psihologul și educatorul parental Adela Bradea.

Participarea este liberă și gratuită pentru orice doritor, cu condiția să se înscrie în prealabil, telefonic, la numărul 0770-986.562.

„Le mulțumesc colegilor de la Serviciul Protecția Copilului din cadrul Direcției de Asistență Socială pentru continuitatea acestui program inițiat de noi, care este unul important pentru comunitate. Încercăm pentru fiecare întâlnire să alegem teme de actualitate legate de provocările cu care se confruntă familiile în zilele noastre, care nu sunt puține deloc, aducem de fiecare dată specialiști din diferite domenii și le stăm și noi la dispoziție cu specialiștii din cadrul instituției și cu psihologul nostru care acordă consiliere psihologică atât copiilor cât și adulților care au nevoie”, a declarat Anca Grama, directoarea DASO. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!