Asociaţia Judeţeană de Fotbal Bihor a decis să amâne debutul sezonului 2020-2021 a competiţiilor pe care le organizează, Liga a IV-a, Liga a V-a, Cupa României – faza judeţeană şi întrecerile de juniori, până în luna februarie a anului viitor.

Aceasta, după ce, întrunit în prezenţa majorităţii membrilor săi, Comitetul Executiv al AJF Bihor a luat, miercuri, mai multe hotărâri.

Astfel, ţinând cont de menţinerea stării de alertă pe teritoriul României, dar şi de faptul că majoritatea cluburilor şi asociaţiilor sportive nu pot respecta actualul protocol medical impus prin Ordinele Ministerelor Tineretului şi Sportului şi cel al Sănătăţii, iar până la mijlocul lunii octombrie nu s-a luat o decizie privind relaxarea/diminuarea/renunţarea măsurilor de siguranţă sanitară (testarea COVID-19 prin RT-PCR), în aşa fel încât să se permită reluarea competiţiilor organizate de Asociaţiile Judeţene de Fotbal, Comitetul Executiv al AJF Bihor a hotărât cu unanimitate de voturi:

1. Amânarea începerii campionatelor organizate de către AJF Bihor pentru sezonul 2020/2021;

2. Campionatele organizate de către AJF Bihor vor începe cel mai devreme în luna februarie a anului 2021;

3. Menţinerea cuantumului taxelor şi cotizaţiilor cu menţiunea ca jucătorii cărora le-a fost aplicată viza anuală pentru anul 2020 vor beneficia de gratuitate la obţinerea vizei pentru anul 2021;

4. Mandatează Comitetul de Urgenţă al AJF Bihor să ia orice decizie care este necesară pentru desfăşurarea activităţii curente şi în eventualitatea apariţiei unor modificări privind protocolul medical ori condiţiile ce trebuie îndeplinite pentru reluarea competiţiilor.