Asociația Județeană de Fotbal Bihor anunță că introduce în calendarul său competiţional începând cu sezonul 2020-2021 primul Campionat de OldBoys din Bihor.

Concret, AJF Bihor, împreună cu echipa Old-Boys Oradea, va organiza un campionat, pentru ca meciurile de la această categorie de vârstă să se desfășoare într-un cadru organizat, așa cum au mai multe județe din jurul Bihorului.

„Am dorit, împreună cu cei de la Old Boys Oradea, să facem un campionat care să se desfășoare sub egida AJF-ului, noi asigurându-le arbitri și observatori, facem programarea etapelor, precum la un campionat de seniori, vom ține evidența cartonașelor, asigurăm legitimările de jucători, asistență medicală, totul gratis”, a precizat Radu Bitea, președintele AJF Bihor.

Conform acestuia, data limită de înscriere a echipelor pentru campionatul de old-boys este 24 iulie. Deja, câteva echipe din Bihor, 11 la număr, au transmis că vor dori să participe.

„În funcție de numărul echipelor, vom vedea ce sistem competițional vom adopta. Meciurile se vor juca pe teren mare, 11 contra 11, cu două reprize a câte 35 de minute. Astfel, ne vom alinia și noi județelor care au campionate de old-boys care se desfășoară sub tutela AJF-urilor și vom putea desemna și campioana județului, care să ne reprezinte la Campionatul Național”, a mai adăugat Radu Bitea.