Mai bine de un sfert dintre persoanele care au trecut, joi, pe la Bursa Locurilor de Muncă organizată la Arena Antonio Alexe, au fost selectate pentru interviul final sau pentru angajare, după cum a anunţat Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă, organizatorul evenimentului.

"Evenimentul a fost unul de succes, având în vedere rezultatele obţinute", se arată într-un comunicat al AJOFM.

Potrivit informării, la bursă au fost prezenţi 56 de angajatori, care au oferit 1.223 de locuri de muncă.

"În urma vizitei a unui număr de aproximativ 900 de persoane în căutarea unui loc de muncă, peste 250 dintre aceştia au fost selectaţi pentru un interviu final sau pentru angajare. Precizăm faptul că rezultatele vor fi monitorizate în continuare", se arată în informare.

În total, au fost oferite 12 cursuri de formare profesională pentru care se fac înscrieri în luna septembrie 2021. Este vorba despre: administrator de condominii, ajutor bucătar, bucătar, competenţe comune – comunicare în limba engleză, competenţe comune – comunicare în limba germană, coafor, cofetar patiser, femeie de serviciu, lucrător finisor pentru construcţii, lucrător în tâmplărie, muncitor plantaţii şi amenajare zonă verde, sudor electric.

Aşa cum BIHOREANUL a mais scris, la eveniment a fost prezentă şi Raluca Turcan, ministrul Muncii.