Adresat tuturor celor care vor să cunoască produsele agricole din judeţ şi agricultorilor care vor să se ţină la curent cu noutăţile din domeniu, Târgul Agro Bihor se va desfăşura, pentru al şaselea an consecutiv, în parcarea complexului comercial Era Shopping Park, unde vizitatorii vor avea acces liber între 6 şi 8 septembrie.

Potrivit informaţiilor furnizate de organizatori, noutatea acestei ediţii o va reprezenta Masa Bihorului, un forum de promovare a produselor şi serviciilor din mediul rural la care vor fi prezentate produse specifice Bihorului - precum varza de Toboliu, conopida de Avram Iancu, cartoful de Şinteu - şi în cadrul căruia vizitatorii vor putea intra în contact cu producătorii.

În această ediţie a Agro Bihor vor avea loc şi demonstraţii inedite, organizatorii urmând să prezinte în teren proceduri de recoltare a porumbului, de tocare a resturilor vegetale şi de prelucrare a solului, în timp ce producătorii şi comercianţii de utilaje şi echipamente agricole vor prezenta noutăţi despre tractoare moderne, de 350 cai putere.

Miss Văcuţa va fi un alt eveniment inedit, pentru că va fi desemnat cel mai frumos exemplar, vor mai fi şi demonstraţii de dresaj canin şi concurs de atelaje trase de cai.

Târgul Agro Bihor va începe vineri, la ora 11, şi se va încheia duminică, la ora 15.

Pe parcursul celor trei zile, pe scena anume amenajată în parcarea Era Shopping Park vor avea loc şi spectacole de muzică şi dansuri populare.