Beneficiarii Programului european pentru ajutorarea persoanelor defavorizate (PEAD 2009) mai pot să îşi ridice alimentele distribuite prin intermediul fostei cantine a Primăriei până vineri, 11 februarie inclusiv.

De ajutorul constând în alimente de bază pot beneficia asistaţii social, şomerii, persoanele cu handicap grav şi accentual şi şomerii cu venituri sub 400 lei pe lună.

"După data de 11 februarie, cantitatea de alimente rămasă pe stoc va fi distribuită după cum urmează: persoanelor care fac din parte din cele patru categorii care au fost omise de pe listele iniţiale şi s-au înscris pe liste suplimentare şi persoanelor aflate pe listele iniţiale şi în baza de date sociale a ASCO ca persoane defavorizate", se menţionează într-un comunicat trimis luni de Primărie.

Solicitanţii ajutorului constând în alimente pot obţine informaţii suplimentare la Serviciul pentru Prevenirea Marginalizării Sociale din cadrul Administraţiei Social Comunitare Oradea, telefon 0259/441.677 interior 106 sau 0359/465.434, respectiv la sediul fostei cantine din strada Primăriei nr. 3.