Handbaliștii de la CSM Oradea au suferit cel de-al doilea eșec din actuala ediție a campionatului Diviziei A. Astfel, elevii atrenorului George Tăutu au pierdut, sâmbătă, confruntarea din deplasare, cu HC Szejke Odorhei, din prima etapă a primului retur din Seria D.

Bihorenii au cedat cu cu scorul de 31-38, într-un joc care a reunit în tribune peste o mie de spectatori.

Jocul a fost echilibrat în primele 15 minute, când scorul a fost egal, după care gazdele s-au desprins și au ajuns la pauză să conducă cu cinci goluri, scor 19-14.

Din păcate, orădenii nu au reușit să facă față cu brio ofensivei gazdelor, deși cu câteva minute înainte de final s-au apropiat la mai puțin de cinci goluri pe tabelă, dar gazdele au revenit și au controlat finalul de joc, câștogând cu scorul de 38-31.

Deși a suferit a doua înfrângere din campionat, CSM Oradea se menține pe prima poziție în clasamentul Seriei D, în timp ce cei de la Odorhei au urcat acum pe locul II.

Pentru „roș-albaștrii” au marcat în partida de la Odorhei: Liberț 14 goluri, Pomian 6, Mihăilescu 4, Crăciun 3, Cîrchea 2, Radu și Bondor, câte un gol. Au mai jucat: Szilagyi, Zamfir, Munea, Ivancov.

În următoarea etapă, CSM Oradea va juca sâmbătă, 10 noiembrie, pe teren propriu, cu CS Minaur II Baia Mare.

 

http://kezilabda.ro