Haos total în şedinţa de vineri dimineaţă a Consiliului Local al Sectorului 1 din Bucureşti. Un consilier PSD a "intrat" în şedinţă dezbrăcat în timp ce se afla la duş, el alăturându-se online colegilor săi, probabil fără să-şi dea seama că are camera video pornită. Totul a fost transmis live, pe canalul de YouTube al Primăriei Sectorului 1. 

Şedinţa a fost ţinută fizic, dar unii dintre consilieri au participat de la distanţă. Printre ei, şi PSD-istul Alberto Iosif Caraian, care s-a conectat de pe telefon şi a apărut în transmisiune video dezbrăcat chiar în momentul în care secretarul de şedinţă a început apelul nominal al consilierilor locali. 

Unii dintre cei prezenţi au început să râdă, văzându-şi colegul abia ieşit de la duş, afişându-se la bustul gol. Cu privirea pierdută, Caraian a închis camera, după ce câţiva dintre cei prezenţi l-au atenţionat să o facă.

După câteva minute, consilierul acesta şi-a repornit camera, probabil tot din greşeală, iar astfel participanţii la şedinţă l-au putut vedea plimbându-se printr-o încăpere. 

Amuzat, Caraian a întrebat: "Se aude? Bună ziua... ", în timp ce se plimba cu telefonul prin camera în care se afla. "Alberto, închide camera, frate!", i se adresează un alt coleg consilier.

"Da nu pot să o închid, nu pot să o închid, îmi cer mii de scuze. Am intrat online... ", s-a scuzat social-democratul, iar apoi sunetul transmisiei a fost oprit pentru a se putea reorganiza şedinţa de consiliu local.

După câteva minute, şedinţa a reînceput.

Între timp, imaginile publicate pe YouTube au fost ascunse de public, fiind trecute în categoria videoclip privat, pe care doar administratorul contului îl poate vedea.

Mai jos un fragment din şedinţa de Consiliu Local din data de 24.02.2023:

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!