Un accident cu două victime a avut loc duminică seară, când un autovehicul a lovit o căruță pe DJ 767, pe raza comunei Tileagd. Atât șoferul, cât și vizitiul erau sub influența alcoolului.

O femeie în vârstă și un băiețel, pasageri în căruță, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale, de pe urma impactului.

”În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că bărbatul care conducea autoturismul prezenta o concentrație alcoolică de 1,36 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. La rândul său, bărbatul care conducea căruța prezenta o concentrație alcoolică de 0,47 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat”, a declarat pentru BIHOREANUL comisarul-șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

Ambii indivizi au fost conduși la Serviciul de Medicină Legală Bihor pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei

Polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut accidentul rutier.