Fostul soţ al femeii ucise în oraşul Aleşd a fost găsit mort, sâmbătă, spânzurat într-o pădure din apropierea oraşului.

"Bărbatul a fost găsit sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 9, într-o pădure", a declarat BIHOREANULUI prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Vasile Popa.

Bănuielile anchetatorilor sunt că s-a sinucis. Individul era considerat principalul suspect în cazul crimei şi a fost căutat imediat după ce fosta sa soţie a fost găsită fără suflare într-o baltă de sânge, în faţa apartamentului.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, femeia lucra în străinătate şi venise de scurt timp acasă. De sosirea ei a aflat, însă, şi fostul soţ care a venit să o viziteze în mai multe rânduri, sperând să o poată împăca. Discuțiile au degenerat de fiecare dată în certuri şi ameninţări cu moartea din partea bărbatului.

În noaptea de joi spre vineri, individul şi-a pus în practică ameninţările. Profitând că cei doi copii ai femeii erau plecaţi, a spart geamul apartamentului situat la parterul unui bloc din Aleşd, în care aceasta locuia, a intrat peste ea în casă şi a înjunghiat-o cu mai multe lovituri de cuţit.

Victima a reuşit să iasă din apartament şi să ceară ajutor vecinilor, după care s-a prăbuşit pe pragul locuinţei sale, unde a şi murit înainte de sosirea echipajului medical chemat imediat de martori prin 112.