Revenirea în ring, după un an, a pugilistului bihorean Alexandru Andrei Jur a fost de bun augur. Acesta l-a învins la puncte pe cehul Jiri Svacina (42 de ani), într-o gală care a avut loc în Germania, la Neuwied, sâmbătă seara.

Meciul, care s-a desfăşurat în limitele categoriei 90,7 kg, a avut şase reprize, iar la sfârşit, arbitrii l-au desemnat pe bihoreanul de 35 de ani drept învingător. "A fost o experienţă în plus, cu un om cu experienţă. Am avut ocazia să-l fac KO, dar am vrut să fac toate rundele, că simţeam nevoia să boxez cât mai mult, după un an de absenţă", a declarat, pentru BIHOREANUL, Alexandru Jur, la întoarcerea în ţară.

Jur a ajuns, astfel, la 19 victorii, din 23 de meciuri disputate. Reamintim că el are în palmares centura WBC Mediterranean la categoria cruiserweight (90,7 kg), cucerită la Sânmartin, în aprilie 2018, în faţa francezul Jean Jaques Olivier.

Tot la Sânmartin, în comuna natală, vrea să dispute Alexandru şi următorul meci, în luna octombrie. "Aştept să vină managerul în România, să vorbească cu organizatorii. Sperăm să putem organiza aici, să nu ne împiedice Covidul", a mai precizat pugilistul  din Haieu, care a adăugat că "aş boxa pentru WBC Francofon, în 12 runde".

Vezi aici meciul disputat de pugilistul din Bihor!