O nouă surpriză marca Mihai Bar: fostul deputat şi preşedinte al Consiliului Judeţean a sugerat, joi, că este posibil să revină în PSD, partid în care a activat 20 de ani şi din care a demisionat vinerea trecută, după ce a pierdut categoric alegerile pentru şefia organizaţiei judeţene Bihor în faţa senatorului Ioan Mang, scor 171 la 473.

„Sâmbătă voi participa la Consiliul Judeţean al PSD Bihor", a declarat Bar pentru BIHOREANUL. La insistenţele reporterului, care l-a întrebat dacă acest lucru înseamnă că revine în partid, Bar a evitat să dea un răspuns ferm: „Nu ştiu, nu sunt decis nici să-mi păstrez demisia, nici să mi-o retrag. În orice caz, este greşit să se înţeleagă că eu sunt ca şi întors în partid. Voi vedea sâmbătă ce voi face".

„Ani de zile am fost considerat un tip moral şi intransigent, care nu face compromisuri. Eu mă întreb cu ce m-a ajutat acest lucru", a mai spus Mihai Bar, lăsând să se înţeleagă că acum regretă faptul că nu a făcut compromisuri, inclusiv în interiorul organizaţiei, deoarece acest lucru l-ar fi ajutat să rămână între personajele influente nu doar în PSD, ci şi în politica la nivel local.

Pe de altă parte, contactat de BIHOREANUL, senatorul Ioan Mang s-a arătat surprins de posibila răzgândire a lui Mihai Bar. „Cine mai vorbeşte despre hârtie igienică?...", a întrebat retoric senatorul, făcând aluzie la cuvintele lui Bar de la Conferinţa Judeţeană a PSD Bihor, când a acuzat că în organizaţie nu se respectă nici măcar statutul partidului, „transformat în hârtie igienică" de cei care i-au blocat drumul spre conducerea filialei.