Poloiştii echipei CSM Oradea au obţinut vineri alte două victorii la primul turneu al Superligii Naţionale, turneu care se desfăşoară la Focşani.

Mai întâi, în etapa a III-a, în reuniunea de dimineaţă, elevii antrenorului Dorin Costrăş au întâlnit cealaltă formaţie orădeană din competiţie, pe CS Crişul, echipă pe care au învins-o clar, cu scorul de 20-6.

După cum o arată şi scorul, partida a fost controlată de CSM, care s-a desprins încă de la început, câştigând primul sfert cu 5-2. Apoi, ecartul s-a dublat până la jumătatea partidei, când tabela de marcaj indica scorul de 8-2. Diferenţa a continuat să urce, CSM-ul reuşind un parţial de 7-1 în repriza a treia, iar după 5-3 în ultima secvenţă, s-a impus în final la o diferenţă de 14 goluri, cu 20-6.

Principalul marcator al CSM-ului a fost Vlad Georgescu, 7 goluri. L-au urmat: Nichita Ilisie cu 6 goluri, Bogdan Remeş cu 3 goluri, Silvian Colodrovschi cu 2 reuşite, Ferenc Czenk şi Viktor Kovats cu câte un gol fiecare.

Apoi, în reuniunea de seară, CSM Oradea au obţinut şi cea de-a patra victorie, din tot atâtea posibile, la turneul de la Focşani, câştigând cu scorul de 16-4 în confruntarea cu Rapid.

A fost un nou joc la discreţia elevilor antrenorului Dorin Costrăş, care s-au detaşat încă de la început, adjudecându-şi primul sfert cu 5-1. În sfertul II, orădenii au marcat alte patru goluri, primind unul singur în schimb, iar, după pauza mare, avantajul a continuat să urce, scorul la intrarea în secvenţa decisivă fiind de 11-3. Cum ultima repriză a fost adjudecată de CSM cu 5-1, bihorenii s-au impus în final la o diferenţă de 12 goluri, scor 16-4.

De această dată, marcatorii au fost: Colodrovschi şi Popovici cu câte 3 goluri, Vătrai, Rogac, V. Georgescu şi H. Ilisie cu câte 2 goluri fiecare, R. Georgescu cu  N. Ilisie cu câte un gol.

Astfel, după patru etape, CSM Oradea are 4-0 la general, înaintea celor mai importante confruntări de la turneul găzduit de Focşani.

Sâmbătă, de la ora 13:30, formaţia orădeană se duelează cu Dinamo Bucureşti, iar duminică, de la ora 12:00, va întâlni rivala Steaua. Ambele partide vor fi transmise în direct pe Look Sport.