O poveste incredibilă a fost relatată pe o rețea de socializare de un bărbat, care a mărturisit că este în impas: nu știe ce să facă, după ce a aflat că soția lui și mama celor doi copii ai săi îi este soră.

Bărbatul a fost dat spre adopție imediat după naștere și, fără să știe, s-a căsătorit cu sora lui biologică. 

El și-a mărturisit povestea pe rețeaua Reddit, de unde apoi a fost preluată de jurnaliști. „Soția mea s-a îmbolnăvit imediat după ce s-a născut fiul nostru și acum are nevoie de un transplant de rinichi. Am verificat la rudele ei și niciuna nu era compatibilă sau un donator viabil”, a scris el.

Ca să-și ajute consoarta, a făcut un test de compatibilitate, pentru a-i dona un rinichi, iar rezultatul a fost șocant: „procent de compatibilitate anormal de ridicat".

„Am fost șocat și confuz. Doctorul mi-a explicat că, din cauza modului în care informațiile ADN se transmit din generație în generație, un părinte la un copil ar putea avea o potrivire de cel puțin 50 la sută, iar frații ar putea avea o potrivire de 100%. Era rar să ai o compatibilitate mare între soț și soție. Am întrebat ce înseamnă asta", a mai precizat bărbatul.

Medicii i-au spus că analizele indică faptul că ar fi rude. Astfel, bărbatul și-a dat seama că soția lui este nimeni alta decât sora lui, el fiind dat spre adopție de către părinții biologici imediat după naștere. Niciodată nu a încercat să-i caute pe cei care i-au dat viață.

Bărbatul a mărturisit că nu știe ce va face de-acum înainte, iar alți utilizatori ai rețelei Reddit i-au recomandat să își continue viața, dat fiind că deja are doi copii care aparent sunt sănătoși.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!