"Contesa digitală", aşa cum este supranumită de lumea mondenă influenceriţa Ana Morodan, şi-a petrecut noaptea de marți spre miercuri în arest, după ce a fost oprită de două ori în trafic în aceeași zi, fiind prinsă conducând sub influența alcoolului și a unor substanțe interzise, dar și fără permis. La ieşire, ea le-a spus jurnaliștilor că nu a fost drogată, ci a luat pastile de somn şi apoi a publicat un mesaj pe reţelele de socializare pentru urmăritorii săi.

Așa cum BIHOREANUL a mai scris, Morodan fusese reţinută pentru 24 de ore de poliţiştii din Capitală, după ce marți n-a oprit la semnalele agenţilor, a lovit două maşini și a refuzat recoltarea de probe biologice, iar mai târziu, seara, a fost „eroina” unui alt incident rutier: a fost prinsă conducând și băută, şi sub influenţa unor substanţe interzise, deşi poliţiştii îi reținuseră permisul înainte cu doar câteva ore.

Astfel, în doar 12 de ore, ea s-a ales cu 3 dosare penale: pentru refuzul recoltării de probe biologice, pentru conducerea sub influența unor substanțe interzise, dar și pentru conducerea fără permis.

"Am condus fără carnet. Lucru cu care nu vreau să influențez pe nimeni. Legat de droguri, eu nu consum niciodată droguri. Am luat pastile de somn, care conţin benzotamină, că sunt insomniacă. N-am primit semnale de la poliţişti. Sunt foarte ok. Am condus fără carnet, frate, nu am făcut alte prostii", le-a declarat Ana Morodan jurnaliștilor, miercuri seară, la ieșirea din arestul poliției.

De altfel, joi, ea publicat un mesaj pentru urmăritorii săi de pe reţelele de socializare.

"Am vrut doar să fiu o fată iubită şi fericită. Acum mi-aş dori să fie posibilă o lume ca într-o poveste pe care am auzit-o odată într-o comunitate din Africa, când un om greşeşte, tot satul vine şi îl mângâie şi îl îmbrăţişează. Ei cred că toţi suntem buni şi avem nevoie mai mult că oricând de înţelegere şi dragoste umană, atunci când greşim. Fiind blânzi cu cel care a greşit, îl ajută să se reconecteze la natura lui adevărată, cea bună. Aveţi grijă de mintea şi sufletul vostru", a scris Ana Morodan într-un mesaj pe care l-a publicat pe Instagram.

Toate acestea au venit după ce agenţii din cadrul Brigăzii Rutiere au efectuat marţi, în jurul orei 16, un semnal regulamentar de oprire a unui autovehicul, în Sectorul 1 al Capitalei, însă Ana Morodan, aflată la volan, nu s-a conformat, ci şi-a continuat deplasarea și a intrat în coliziune cu două autovehicule. În urma accidentului de circulaţie au fost înregistrate doar pagube materiale.

Apoi influenceriţa a refuzat să fie testată pentru substanţe psihoactive şi alcool, motiv pentru care i s-a deschis primul dosar penal.

Mai târziu, în jurul orei 22.20, aceasta a fost din nou oprită în trafic, tot în Sectorul 1. Pentru că figura deja în baza de date a Poliţiei ca având permisul reţinut, i s-a întocmit un al doilea dosar penal.

Al treilea dosar a fost întocmit după ce influenceriţa a fost testată cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat (deci sub pragul pentru dosar penal), dar testarea preliminară cu aparatul DrugTest a relevat prezenţa în organism a unor substanţe psihoactive.

Miercuri, Morodan a fost prezentată în fața unui procuror, care a decis plasarea acesteia sub contol judiciar pentru 60 de zile.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!