Primăria a transformat fostul cimitir Seleuş într-un parc destinat orădenilor care locuiesc în zonă. Lucrările de amenajare a parcului au demarat în iulie 2008 şi au început cu strămutarea ultimelor morminte, defrişarea borscheţilor, nivelarea terenului, amenajarea de alei şi plantarea de gazon.

Ulterior, în parc a fost montată o instalaţie de irigat automată, s-au plantat 150 de arbori ornamentali, s-au montat coşuri stradale şi bănci pentru odihnă şi s-a realizat o incintă pentru eurocontainere.

"În cursul acestui an s-a amenajat un teren de sport, un loc de joacă pentru copii în care s-au montat echipamente de joacă, respectiv un complex multifuncţional cu trei tobogane şi două leagăne, un carusel şi figurine pe arc. În parc a fost asigurat iluminatul public, fiind montaţi peste 80 de stâlpi de iluminat", se menţionează într-un comunicat al Primăriei.

Lucrările de amenajare a parcului au fost finalizate la sfârşitul săptămânii trecute când a fost dată în folosinţă împrejmurirea destinată câinilor de companie după modelul celei din parcul Liniştii din cartierul Rogerius.

Conform estimărilor municipalităţii, investiţia totală s-a ridicat la circa 100.000 lei, sumă la care se adaugă alţi 15.000 euro, sponsorizare acordată de firma RER Ecologic. Firma de salubritate a contribuit la amenajarea parcului cu lucrări dar şi cu instalaţia automată de irigaţii a căror costuri le-a suportat integral.