Formaţia CSM CSU Oradea are un nou jucător din această săptămână. Este vorba despre americanul Mark Ogden Jr. În vârstă de 27 ani şi înalt de 2.06 metri, Ogden Jr. evoluează la poziţiile 4-5.

Originar din San Diego, sportivul se află la cel de-al şaselea sezon ca jucător profesionist. Până să ajungă la "leii roşii", Mark a evoluat de-a lungul carierei pentru formaţiile: Olympus (Georgia), College Park Skyhawks (G-League), s.Oliver Wurzburg (Germania) şi BM Slam Stal Ostrow (Polonia).

"Suporterii CSM CSU Oradea îşi amintesc de Ogden de pe urma semifinalei FIBA Europe Cup, susţinută în compania lui Ostrow, la Menora Mivtachim Arena, pe parcursul lunii aprilie 2021. Polonezii au învins cu 77-66, calificându-se în finala competiţiei, Ogden având 13 puncte, 8 recuperări şi 21 la eficienţă, cu 100% la aruncările de două puncte. El a avut 7.1 puncte şi 6.1 recuperări pentru 12.0 la eficienţă cu 70% la aruncările de două puncte în acea campanie din FIBA Europe Cup", anunţă clubul orădean pe site-ul oficial.

În vara anului trecut, Mark Ogden Jr. a semnat cu israleienii de la Hapoel Holon, pentru care a evoluat de patru ori în Basketball Champions League, inclusiv împotriva lui U-BT Cluj-Napoca. De asemenea, în campionatul israelian, Winner League, el a avut şapte partide disputate.

"CSM CSU Oradea va conta pe serviciile lui Mark pentru a acoperi atât la poziţia 4, cât şi la poziţia 5. El aduce un nivel de intensitate foarte bun, fiind un jucător atletic, ce poate să aibă efecte în ambele faze ale jocului. De asemenea, dispune de o aruncare solidă de la semidistanţă şi distanţă. Sportivul se va alătura echipei pe parcursul zilelor următoare. Mark va efectua analize medicale amănunţite, după care va intra în programul echipei", mai anunţă conducerea clubului orădean, pe site-ul oficial.