Handbaliștii de la CSM Oradea nu vor sta în pauza competițională, cauzată de întreruperea campionatului Diviziei A și, la finele acestei săptămâni, și-au programat o dublă amicală în compania unei formații de primă ligă, AHC Potaissa Turda.

Cele două meciuri ale elevilor antrenorului Sebastian Tudor se vor desfășura la Arena Antonio Alexe, vineri și sâmbătă. Ca de obicei, la meciurile de acasă ale handbaliștilor de la CSM, intrarea va fi liberă.

De menționat că în acest moment, CSM Oradea se situează pe primul loc al Seriei B din Divizia A, cu punctaj maxim, după primele cinci partide disputate, iar Potaissa Turda a ocupat locul III în ediția 2016-2017 a primului eșalon handbalistic al României și în cadrul aceleiași stagiuni, gruparea clujeană a disputat finala Challenge Cup. Totodată, echipa din Turda ocupă locul al III-lea după opt etape în actuala ediție a Ligii Naționale la handbal masculin, cu cinci victorii din opt partide disputate.

În acest context, se anunță două jocuri de gală pentru orădeni, în compania uneia dintre cele mai bune echipe din țară. Vineri, primul joc este programat de la ora 17, iar sâmbătă, cel de-al doilea, va debuta de la ora 11.

Pe de altă parte, de notat că în această săptămână, de luni până miercuri, la Oradea s-a pregătit și echipa națională de tineret a României la handbal masculin. Acest lot a susținut un mic cantonament, ce a cuprins șase ședințe de antrenament în Arena Antonio Alexe.

Următorul meci oficial al echipei de handbal CSM Oradea este programat pentru data de 5 noiembrie. Formația bihoreană se va deplasa atunci la Sibiu, pentru confruntarea cu HC din localitate, într-un joc ce va conta pentru etapa a VII-a din Seria B a campionatului Diviziei A.