Nu doar FC Bihor a avut programate jocuri amicale în acest weekend. Şi celelalte două formaţii bihorene de fotbal din Liga a III-a, Lotus Băile Felix şi Crişul Sântandrei, şi-au încheiat cantonamentul şi au susţinut jocuri de verificare.

Echipa din comuna Sânmartin, Lotus Băile Felix, s-a deplasat la Satu Mare, pentru duelul cu colega de serie din campionat, CSM Olimpia din localitate. În fapt, s-au întâlnit în acest amical, care a avut loc vineri, două echipe de pe podium în Seria a 10-a a Ligii a III-a, CSM Olimpia Satu Mare de pe locul 2 şi Lotus Băile Felix, clasată pe poziţia a 3-a.

Desfăşurat pe o suprafaţă sintetică, jocul dintre cele două a fost echilibrat şi s-a încheiat cu scor egal, 1-1, după ce la pauză gazdele de la CSM Olimpia conduceau cu 1-0.

Sătmărenii au deschis scorul în minutul 21 prin Denis Lazăr, pentru ca în partea a doua Lotus Băile Felix să restabilească egalitatea, prin Gelu Gitye, care a marcat în minutul 56, dintr-o lovitură liber.

În această partidă, antrenorul bihorenilor de la Lotus, Cosmin Bodea, a început jocul cu: Barabaș – S. Cucu, S. Oșvat, D. Lupșe, M. Arsene, D. Ciurcui, D. Gheban, V. Costea, G. Gitye, R. Tămaș şi Fl. Duma. Au mai intrat pe parcurs şi: Cosma – D. Ghiță, T. Bochiș, A. Morar, D. Sala. Țepelea și I. Pașcu.

Crişul Sântandrei a câştigat în Ungaria

O zi mai târziu, sâmbătă, a evoluat şi Crişul Sântandrei tot în deplasare şi tot la final de cantonament.

Echipa din Sântandrei, clasată pe locul 4 în Seria a 10-a a Ligii a III-a - întărită serios în această iarnă, cu trei jucători de la FC Bihor, fundaşul Flaviu Drăgan şi mijlocaşii Ionuţ Ban şi Alexandru Sorian, dar şi cu portarul Iulian Anca-Trip, venit din Liga a II-a, de la Unirea Dej - s-a deplasat acum în Ungaria, pentru amicalul cu echipa Karcagi SE, şi aceasta o formaţie de eşalonul III.

Crişul Sântandrei s-a impus cu scorul de 2-1, după ce au condus şi la pauză, cu 1-0.

Alexandru Sorian a debutat cu gol şi a marcat în minutul 42. Apoi, în repriza a doua, un alt jucător venit de la FC Bihor, Ionuţ Ban, a contribuit la golul doi, marcat în minutul 78, când a înscris Ioan Hora, pentru 2-0.

Gazdele de la Karcagi au stabilit scorul final, 1-2, în minutul 90, când au punctat prin jucătorul de origine română Dan Constantinescu.

În acest joc, antrenorul Gheorghe Ghiț a trimis în teren în prima repriză pentru Crişul Sântandrei echipa: Nergheș – Hadade, Cr. Oros, R. Turcan, S. Gondor, M. Balogh, A. Achim, Al. Sorian, L. Prundaru, C. Trip şi R. Popescu. În repriza a doua au jucat: I. Anca Trip – R. Baciu, Cr. Oros, D. Mailinger, Fl. Drăgan, R. Pop, P. Chiș Toie, D. Maghiar, I. Ban, I. Hora şi R. Pașca.

În următoarele partide de verificare, Lotus Băile Felix se va duela cu Gloria Lunca Teuz Cermei, iar Crișul Sântandrei va întâlni echipa CSM Victoria Carei. Ambele partide vor avea loc sâmbătă, 17 februarie.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!