Urbaniștii municipalității orădene au aprobat, vineri, prezența unei biciclete cu suveniruri în Piața Unirii, Piața Ferdinand și strada Republicii.

Potrivit unui comunicat al Primăriei, turiștii vor putea să își cumpere de la magneți și semne de carte, până la tablouri cu clădiri orădene și vederi cu imagini din Oradea.

„Printre produsele comercializate se vor regăsi: magneți gravați din lemn, magneți personalizați - tehnica acuarelă, semn de carte din lemn, tablouri cu principalele obiective turistice din Oradea, vederi inedite cu orașul. Toate produsele care vor fi comercializate pe bicicleta cu suveniruri sunt realizate integral de atelierul Kraft Laser din Oradea, desenele fiind semnate de designerul Adrian Samoilă”, se menționează în comunicat.


„Municipiul Oradea se află printre acele orașe din România care s-a dezvoltat foarte frumos, în ultimii ani, ca oraș turistic, mii de persoane din țară și din afara țării venind la Oradea să viziteze centrul orașului și frumoasele clădiri de patrimoniu reabilitate. Proiectul bicicletei cu suveniruri va veni cu siguranță în întâmpinarea acestora, produsele comercializate fiind destinate promovării orașului. Practic, acesta este un alt tip de promovare a turismului cultural, unul cu influențe artistice”, a declarat viceprimarul Arina Moș.

Cererea privind amplasarea în zona centrală a unui stand mobil care să pună în vânzare suveniruri a venit din partea firmei Amaya Bacs.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!