Au mai rămas doar patru zile pentru plata impozitelor şi taxelor locale! Pentru că primul termen limită din an, stabilit pentru 31 martie, cade într-o zi nelucrătoare, conducerea municipalităţii a hotărât marţi prelungirea încasărilor până pe 1 aprilie, inclusiv.

„Contribuabilii persoane fizice care îşi achită integral taxele şi impozitele pe anul în curs vor beneficia inclusiv în cursul zilei de luni de bonificaţia de 10%. Pentru contribuabii persoane juridice bonificaţia este de 5%", a declarat Tănase Miculescu, directorul adjunct al Direcţiei Economice.

Conform evidenţelor municipalităţii, de la începutul anului până pe 26 martie inclusiv municipalitatea încasase de la orădeni 100,3 milioane lei. Anul acesta şi-au plătit deja impozitele 69.437 de contribuabili, din care 64.535 persoane fizice şi 4.902 persoane juridice. Numărul plătitorilor este mai mare decât cel înregistrat în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Anul trecut, până la aceeaşi dată îşi achitaseră deja taxele şi impozitele locale 67.678 de contribuabili, din care 62.496 persoane fizice şi 5.182 persoane juridice.