Cântărețul Dorian Popa conducea drogat când a fost oprit în trafic de polițiști, vinerea trecută. Rezultatele toxicologice emise de Institutul de Medicină Legală confirmă faptul că influencerul era sub influența unor substanțe interzise, potrivit surselor G4media.  

Influencerul a primit rezultatele de sânge vineri, 3 noiembrie, iar acestea confirmă prezenţa cannabisului în organism.

În seara în care a fost oprit, pe raza localității Domnești, influencerul își conducea maşina personală, un Lamborghini Huracan, în valoare de 300.000 de euro, îmbrăcat doar în chiloți.

Așa cum BIHOREANUL a mai scris, testul rapid făcut de polițiști a arătat că Dorian Popa ar fi consumat cannabis.

"Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din Bucureşti, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise. În cauză, conducătorului auto i-a fost reţinut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive", a transmis atunci IPJ Ilfov.

Având milioane de urmăritori pe reţele de socializare, Dorian Popa nu este singura vedetă care are probleme cu legea. Influencerița Ana Morodan a fost condamnată la un an, 3 luni şi 10 zile de închisoare cu suspendare după ce a fost surprinsă conducând sub influenţa substanţelor interzise în luna martie a acestui an. De asemenea, în septembrie 2023, rapperul Guess Who a fost testat pozitiv la cocaină, la fel cum s-a întâmplat şi cu Puya, în aprilie anul trecut.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!