Pentru a sărbători împlinirea a 25 de ani de când şi-a lansat propriul brand de cosmetice, românca Anastasia Soare a organizat, duminică seară, o cină festivă la care a invitat mai multe vedete care-i sunt prietene apropiate și îi folosesc produsele. Între acestea s-au numărat Jennifer Lopez, Oprah Winfrey şi Kim Kardashian.

Doar cu vedete

Compania de make-up Anastasia Beverly Hills a împlinit un sfert de veac vineri, a anunţat românca pe pagina sa de Instagram. "În urmă cu 25 de ani, sprâncenele erau un gol în industria frumuseţii. 25 de ani mai târziu nu mai putem spune asta. Acest gol a fost completat de mult timp. Vă mulţumesc pentru sprijin", a spus faimoasa româncă.

Pentru a sărbători evenimentul, aceasta a organizat o cină unde au fost invitate mai multe femei celebre care îi folosesc produsele: Cindy Crawford, Kim Kardashian, Oprah Winfrey, Sofia Vergara şi Jennifer Lopez.

Imagini de la evenimentul festiv au fost publicate de vedete pe paginile lor de pe reţelele de socializare.


(Sursa foto: Facebook - Jennifer Lopez)

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez a ţinut să îi mulţumească public prietenei ei.

"Am avut parte de o cină minunată aseară, când am sărbătorit cea de-a 25-a aniversare a brandului Anastasiei", a transmis vedeta, care s-a şi pozat alături de Oprah Winfrey şi de Kim Kardashian.


(Sursa foto: Facebook - Jennifer Lopez)

Cea din urmă a scris pe paginile sale că la cină au fost invitate 25 de femei celebre din SUA, între care s-au numărat ea şi mama sa, Kris Jenner.


(Sursa foto: Instagram - Kim Kardashian)

Regina sprâncenelor

Românca Anastasia Soare, în vârstă acum de 66 de ani, a emigrat în SUA în urmă cu 30 de ani. La aproape doi ani după ce a ajuns în America, Anastasia Soare a decis să-şi deschidă propriul salon cu cei 5.000 de dolari pe care şi i-a pus deoparte, scrie Libertatea.ro.

Momentul care a propulsat-o în industria frumuseţii a fost atunci când i-a făcut sprâncele în direct vedetei de televiziune Oprah Winfrey, la patru ani după ce şi-a deschis propriul salon, motiv pentru care a şi fost supranumită "Regina sprâncenelor".

De-a lungul anilor, Anastasia Soare a construit un adevărat imperiu al cosmeticelor, cele mai multe produse fiind cele pentru sprâncene.

În anul 2019 averea ei s-a ridicat la 1,2 miliarde de dolari.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!