Un echipaj complex format din poliţişti şi criminalişti, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aleşd, au început cercetările în cazul unui bărbat în vârstă de 57 ani din localitatea bihoreană Borod care, joi dimineaţa, a fost găsit mort într-o pădure.

Bărbatul plecase cu o zi mai devreme la cules de ciuperci, spun sursele BIHOREANULUI, şi, cum nu s-a întors, în zorii zilei de joi, familia a pornit să îl caute.

Bihoreanul a fost găsit în jurul în jurul orei 8, căzut în pădurea unde ieşea des la cules de ciuperci, motiv pentru care rudele au sunat imediat la 112. 

Potrivit unui comunicat transmis pe marginea cazului de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, la faţa locului a ajuns în scurt timp un echipaj format din polițiști ai Secției 1 de Poliție Rurală Borod, alături de criminaliști. Pe corpul victimei, anchetatorii nu au găsit urme de violenţă, iar cauza exactă a decesului va fi cunoscută abia după ce medicii legişti vor finaliza necropsia. 

Cercetările sunt continuate de poliţiştii din Borod sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor în care s-a produs decesul.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!