Celebra știristă de la Pro TV, Andreea Esca, împlinește 50 de ani, iar pentru a marca aniversarea a organizat o vacanță cu petreceri în Istanbul, unde și-a dus nu mai puțin de 70 de prieteni, printre care și vedete. Oaspeții nu au știut unde anume merg până când nu au ajuns la aeroport.

Pe rețelele de socializare, actrița Dana Rogoz și jurnalistul Lucian Mîndruță au oferit detalii de la petrecere. 

„Călătorie-petrecere-surpriză pentru Andreea! Ieri știam doar ora la care trebuie să fim în aeroport, în rest nimic. Nici unde călătorim, nici care va fi programul, nimic. Mă rog, știam de fapt un lucru esențial: că vom fi alaturi de oameni minunați, cu care am mai petrecut, am mai dansat și am mai râs de nenumărate ori până acum. Apoi am primit boarding pass-urile și am citit: ISTANBUL. Iar ce a urmat ...o nebunie frumoasă, de neuitat!”, a scris pe Instagram Dana Rogoz. 

(foto: Facebook / Lucian Mîndruță)

Invitații au fost cazați la un hotel de lux, iar printre altele sărbătorita le-a pregătit o petrecere într-un vapor, pe Bosfor. Imagini cu Mihai Petre și soția sa, Elwira, dansând printre petrecăreți au fost publicate pe rețelele de socializare. 

(foto: Instagram)

„Până la urmă Esca ne-a dus la Istanbul, de ziua ei, prieteni, rude și copii…Suntem vreo 70 și-a fost nevoie de două autocare de la aeroport și până aici - șoferii turci chiar au făcut întrecere cu noi, care ne duce mai repede…! Nu dau numele hotelului, că, nah, sunt deja destui invitați…) dar e foarte aproape de Bosfor, de unde și pozele. Oricum, lumea nu prea stă cu ochii pe geam, că a început deja dansul (în coregrafia lui Mihai Petre și-a soției Elwira)”, a scris Lucian Mîndruță.

Andreea Esca are o carieră trainică în televiziune, ea prezentând știrile Pro TV încă de la lansarea postului, în anii 90. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!