Circuitul Oradea joacă Padel a programat în perioada 17-18 februarie etapa a doua din 2024. În noile condiții oferite de Padel Arena Oradea spectacolul a fost asigurat de jucători de top.

Turneul profesioniștilor a adus în semifinale două echipe din Oradea și alte două din Timișoara. Finala a fost câștigată de orădenii Andrei Dărăban și Ciprian Filip care au dispus în ultimul act, în minimum de seturi: 6-3, 6-2, de timișorenii Mădălin Ilinca şi Valentin Roșu.

În semifinale au mai ajuns orădenii Horia Matei şi Alex Stohor, respectiv argentinianul Ignacio Federico, în tandem cu Lucian Perescu.

După primele două etape din circuit, lider al clasamentului este Horia Matei, cu un total de 35 de puncte, urmat de Cătălin Mitra, Emil Bornț și Ciprian Filip, toți cu câte 33 de puncte.

Nivelul 2 a fost totalmente dominat de timișoreni, care au ajuns în semifinale cu patru echipe. Alexandru Dragomir şi Valentin Roșu au câștigat finala cu Mădălin Ilinca şi Toma Perescu. Daniel Neacșu şi Adrian Creț, alături de Denis Sas şi Costi Siliman s-au oprit în semifinale. Eliminați în sferturi, orădenii George Ola și Ionuț Pontoș conduc clasamentul general cu 26 de puncte, cu unul mai mult decât câștigătorii etapei a doua.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!