Pugilistul orădean Angelo Covaci s-a oprit în primul tur al categoriei 57 kg, la întrecerile Campionatului European de box pentru juniori, competiţie care are loc în aceste zile în capitala Georgiei, la Tbilisi.

Sportivul clubului Gym Mar Strong Oradea (antrenor Viorel Crăciunea) l-a avut ca adversar pe moldoveanul Dmitri Semencenko, sportiv pe care el consideră că l-a învins, numai că decizia arbitrilor a fost în defavoarea sa, fiind declarat câştigător reprezentantul Republicii Moldova.

"Eu zic că am câştigat. Îl punctam non-stop, dar arbitirii nu mă punctau deloc", a declarat Angelo, pentru BIHOREANUL, nemulţumit de faptul că a trebuit să părăsească competiţia prematur.

"Este un campionat european foarte puternic, cu sportivi puternici. Îmi doream foarte mult să câştig un loc pe podium şi să duc boxul bihorean amator în istorie, fapt care nu l-au reuşit mulţi, dar o să mă revansez la anul. Până la urmă o să am multe competiţii de genul până la seniori. Chiar dacă am pierdut, am arătat atitudine în ring şi nu am cedat o clipă", a mai precizat tânărul pugilist bihorean, care acum va lua o scurtă vacanţă, până la Campionatul Naţional.

Reamintim că şi anul trecut, Angelo Covaci a concurat la Europenele din Bulgaria, în cadrul categoriei 50 kg. Atunci însă arbitrul l-a oprit din drumul spre o medalie din cauza unei sângerări.