Antena Group, compania media care deține postul de televiziune Antena 1, i-a chemat în judecată pe Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, după ce cei trei au refuzat să mai filmeze emisiunea „Chefi la cuțite”, scrie paginademedia.ro.

Compania vrea ca judecătorii să-i oblige pe „chefi” să revină pe platou, obiectul fiecăruia dintre cele trei procese deschise fiind „obligarea să execute contractul de prestaţii artistice”.

Procesele au fost înregistrate pe 23 noiembrie și încă nu au termen de judecată.

Antena 1 și cei trei bucătari celebri au intrat în conflict după ce, la începutul lunii octombrie, aceștia au refuzat să mai participe la filmările pentru un nou sezon al emisiunii, invocând că sunt obosiți.

Producătoarea show-ului, Mona Segall, care i-a și descoperit pe cei trei, a spus că a aflat de decizia celor trei cu o lună înainte de începerea filmărilor.

„Spre marea mea surprindere, cu mai puţin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei sunt prea obosiți ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată. Ştiu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îţi trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai ştiu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci 3 oameni profesionişti, care după atâţia ani înţeleg televiziune, înţeleg şi ştiu ce presupune pregătirea acestui format, ştiu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni şi nu pot fi remediate într-o lună de zile”, a declarat Segall, citată într-un comunicat al Antena 1.

De când a început scandalul, nici unul dintre cei trei jurați nu a făcut comentarii pe acest subiect.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!