Pilotul orădean Antonio Cohuţ, de la Palatul Copiilor şi Elevilor Oradea, s-a remarcat din nou, la concursul internaţional de la Chişineu Criş, pe care la dominat de la început şi până la sfârşit.

Ajuns la ediţia a 38-a, tradiţionalul concurs internaţional de karting dotat cu Cupa Crisius din judeţul Arad s-a desfăşurat în perioada 5-7 mai, iar tânărul pilot orădean Antonio Cohuţ a reuşit să domine toate antrenamentele, calificarile şi finala.

Astfel, el a câştigat locul I, păstrându-şi invincibilitatea, dat fiind că în ultimii 5 ani nu a putut fi înfrânt pe acest circuit.

"Îl felicit pe Tony, experienţa şi munca depusă şi-au spus cuvântul! Totodată, vrem să facem nişte precizări pentru că multă lume asociază kartingul de performanţă cu ceea ce au văzut ei pe la mare sau prin unele parcări. Vrem să îi anunţăm că nu este aşa, şi aceste karturi sunt karturi de competiţii şi sunt ca nişte maşini F1 în miniatură, iar pentru a ajunge la un loc I este multă, multă muncă, luni întregi şi chiar ani", a declarat Dan Ciuhandu, antrenorul lui Antonio şi profesor de karting la Palatul Copiilor Oradea.

El a mulţumit totodată societăţii Ratztrans, "pentru ajutorul care ni l-au acordat, recondiţionându-ne ambreiajele de curse gratuit".