Cea mai nouă sală de fitness din Oradea s-a deschis, luni, în strada Independenţei 7 - 9, cu o ofertă de nerefuzat.

Şase antrenamente la preţ de unul!

Pasionaţii de sport se pot bucura în perioada 28 februarie - 5 martie de o promoţie care constă în 6 antrenamente la un tarif de numai 30 lei, preţul unei singure şedinţe, ca să poată face cunoştinţă cu atmosfera şi calitatea serviciilor Gym Center.

Situată peste drum de sinagoga Zion şi parcarea subterană de pe malul Crişului Repede, noua sală de sport este luminoasă, aerisită şi are o suprafaţă totală de 1.600 metri pătraţi, fiind dispusă pe două niveluri.

La primul nivel a fost amenajată zona de body-building, cu peste 70 de aparate moderne, greutăţi libere şi benzi pentru alergare.

Aici, pasionaţii de sport îşi pot lucra toate grupele musculare sub atenta supraveghere a unui instructor sportiv calificat, care îi sfătuieşte şi îi ajută la execuţia corectă şi în siguranţă a exerciţiilor pentru prevenirea accidentărilor.

La cel de-al doilea nivel, în zona de cardio, funcţionează sala pentru dans contemporan şi zumba, dar şi kangoo jumps cu ghete speciale care fac posibilă arderea a peste 800 de calorii pe oră şi benzi elastice TRX care prezintă un risc redus de accidentare.

Sala de sport este deservită de un bar sportiv cu fresh-uri, băuturi energizante de dinainte de antrenament şi shake-uri proteice pentru accelerarea recuperării după încheierea lui.

Cu program prelungit

Începând de luni, 28 februarie, programul aglomerat de şcoală sau muncă nu mai poate fi o scuză pentru comoditate.

Pentru a veni în întâmpinarea clienţilor, Gym Center funcţionează cu program prelungit de luni până vineri între orele 6 - 23, astfel încât, la nevoie, aceştia să se poată antrena inclusiv dimineaţa devreme sau seara târziu.

Peste weekend, sala este deschisă între orele 12 - 21 iar duminica între 14 - 21.

Preţul unui abonament lunar, cu acces la fitness, aerobic şi instructor pentru suport, este de 170 lei, tarif care pentru intervalul orar 10 - 16 este redus la 130 lei. În cazul unei singure şedinţe de antrenament, tariful este de 30 lei.

Pentru sportivii care îşi fac planuri pe termen lung sala de sport pune în vânzare abonamente de 450 lei pentru trei luni şi 680 lei pe şase luni.

În fond, drumul către corpul visat nu este un sprint, ci o călătorie. Fă primul pas alături de Gym Center!

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!