ACS Royal Kwon Oradea a fost gazda Stagiului Naţional de Perfecţionare a Antrenorilor şi Arbitrilor din cadrul Federaţiei Române de Taekwon-do ITF, eveniment desfăşurat în perioada 22 – 25 septembrie şi la care a participat președintele Cosmin Oprescu.

Componența federației s-a reunit în orașul de pe Crişul Repede după nici 10 zile de la obținerea titlului de campioană mondială pe națiuni. Evenimentul, organizat în sala de sport a Şcolii Generale „Oltea Doamna”, a înregistrat un număr de 111 cursanţi de la 12 cluburi din întreaga ţară.

Participanții și-au îmbogățit cunoștințele de instructor și antrenori sub îndrumarea Comisiei Tehnice, formată din Master Alexandru Mureșan 8 Dan, Alin Lăzurcă 6 Dan şi Marius Ionicescu 6 Dan. Cursul de prim ajutor susţinut de Mihai Hondru 6 Dan și cel de autoapărare coordonat de Francisc Tripa 4 Dan, Arthur Fisher 4 Dan și Cristinel Popa 3 Dan a făcut, la fel, parte din agenda evenimentului.

Cursul de arbitraj s-a încheiat cu un test de promovare a cursanților, susţinut în faţa Comisiei de arbitraj a Federaţiei Române de Taekwon-do ITF, formată din: Ciprian Banea 5 Dan, Cristian Popa 5 Dan, Tibor Fogorosi 4 Dan şi Alin Zaharia 4 Dan.

Delegaţia clubului organizator, Royal Kwon, a fost condusă de preşedintele Francisc Tripa 4 Dan, în timp ce la stagiul de pregătire au participat instructorii Bogdan Gug 3 Dan, Renata Tripa 1 Dan, Zsolt Kapalai 1 Dan, Zoltan Ghuti 1 Dan, Kira Tripa 1 Dan,  și arbitrii Bogdan Irimie 1 gup şi Darius Gaidos 2 gup.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!