Un tânăr de 19 ani din comuna bihoreană Diosig, a fost reţinut duminică seară de poliţişti, pentru furt, iar în prezent are interdicţia de a părăsi ţara după ce, în noaptea de 21/22 noiembrie anul trecut, a spart o locuinţă din oraşul Săcueni de unde a furat 46.000 lei, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, inspectorul principal Alina Dinu.

Potrivit sursei citate, tânărul a intrat în locuinţă în lipsa proprietarilor, forţând un geam iar banii furaţi i-a ascuns ulterior în Diosig, la fundaţia unei case nelocuite, unde au şi fost găsiţi duminică de poliţişti, mai puţin 30 lei luaţi de hoţ imediat după comiterea furtului.

În cursul zilei de luni, tânărul a fost prezentat de poliţişti la Parchetul de pe lângă Judecătoria Marghita, pentru audieri iar ulterior în faţa magistraţilor Judecătoriei Marghita, cu propunerea de arestare preventivă, solicitare care a fost respinsă.

"Instanţa a dispus în cazul suspectului interdicţia de a părăsi ţara pentru următoarele 29 de zile", a mai spus inspectorul principal Alina Dinu.